Перейти до головного вмісту
НТЕФК
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
НТЕФК
На головну
  1. Курси
  2. ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Розгорнути всі

Заочне

Мікробіологія - Павлючик Л.М.
Інформаційні технології в галузі
Технологія виробництва продукції свинарства
Органічне тваринництво
Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
Конярство
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва
Технологія виробництва продукції птахівництва
Біотехнологія відтворення тварин з основами акушерства
Організація виробничої і бізнесової діяльності в тваринництві
Анатомія і фізіологія с/г тварин
Економічна теорія
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle